امکان انتخاب رشته ماشین ابزار از پایه دهم و از طریق شاخه تحصیلی کاردانش و فنی حرفه ای فراهم شده است. شرایط انتخاب رشته ماشین ابزار شامل امتیاز هدایت تحصیلی، معدل، علاقه، نیروی جسمانی و ... می باشد. رشته ماشین ابزار بازار کار بسیار گسترده ای داشته و متقاضیان بعد از کسب دیپلم خود می توانند در یکی از صنایع و کارخانجات تولیدی و صنعتی مشغول به کار شوند.
برای مشاوره رشته ماشین ابزار در هنرستان
برای مشاوره رشته ماشین ابزار در هنرستان
یکی از دغدغه های افرادی که به مشاغل مرتبط با ماشین ابزار علاقه داشته، آشنایی با چگونگی تحصیل این رشته صنعتی می باشد. داوطلبان امکان انتخاب رشته ماشین ابزار را از طریق شاخه تحصیلی کاردانش و فنی حرفه ای داشته و می توانند در یکی از هنرستان های معتبر ادامه تحصیل دهند. اشخاص از طریق رشته ماشین ابزار می توانند روند ساخت قطعات کوچک و بزرگ را آموزش ببیند.
داوطلبان در صورتی امکان تحصیل رشته ماشین ابزار را پیدا نموده که از شرایط و صلاحیت های لازم برای تحصیل این رشته تحصیلی مطلع شوند. افراد همچنین می بایست با مشاغل و درآمد رشته ماشین ابزار نیز آشنا شوند. بنابراین در ادامه این مقاله به شرایط ورود به رشته ماشین ابزار در هنرستان و شغل های این رشته صنعتی پرداخته شده است.
در سال های آخر مقطع تحصیلی متوسطه اول معمولا دانش آموزان بیشتر توجه خود را معطوف شاخه های تحصیلی نظری نموده و به دنبال تحصیل در یکی از شاخه های تحصیلی نظری می باشند. با این حال شاخه فنی حرفه ای و کاردانش نیز رشته های متنوعی را درون خود جای داده تا افراد را برای انتخاب یکی از رشته های هنرستان فنی و حرفه ای ترغیب نماید. دانش آموزانی که به کسب مهارت های عملی در دوران تحصیل خود علاقه داشته می بایست با رشته های مختلف هنرستان آشنا شوند.
یکی از رشته های زمینه صنعت فنی حرفه ای، رشته ماشین ابزار می باشد. دانش آموزان از طریق رشته ماشین ابزار می توانند روند ساخت قطعات کوچک و بزرگ را آموزش دیده، سپس با کسب مهارت های لازم در هنرستان می توانند قطعه خاصی را با توجه به شکل و جنس مورد نظر تولید نمایند. با این حال رشته ماشین ابزار در صنایع و کارخانجات مختلف کاربرد دارد. رشته ماشین ابزار بیشتر مناسب اشخاصی بوده که به کار در کارگاه های فنی علاقه داشته باشند.
دانش آموزان امکان انتخاب رشته ماشین ابزار را از طریق شاخه تحصیلی کاردانش و فنی حرفه ای داشته و می توانند در یکی از هنرستان های معتبر ادامه تحصیل دهند. امکان انتخاب رشته ماشین ابزار از پایه دهم برای متقاضیان واجد شرایط فراهم شده است. لیست دروس رشته ماشین ابزار در هنرستان فنی حرفه ای و کاردانش به گونه ای تدوین شده تا اشخاص مهارت پایه ای این رشته را در هنرستان کسب نمایند. افراد همچنین می توانند پس از کسب مدرک دیپلم رشته ماشین ابزار، نسبت به ادامه تحصیل در مقطع کاردانی و کارشناسی اقدام نمایند.
رشته ماشین ابزار یکی از رشته پرطرفدار هنرستان محسوب شده و علاقه مندان به تحصیل در رشته ماشین ابزار می توانند با انتخاب این رشته تحصیلی در شاخه های تحصیلی فنی حرفه ای و کاردانش، در یکی از هنرستان های معتبر ادامه تحصیل دهند. فارغ التحصیلان با کسب مدرک دیپلم ماشین ابزار می توانند وارد بازار کار این رشته پرطرفدار شوند. چرا که لیست دروس رشته ماشین ابزار در هنرستان فنی حرفه ای و کاردانش به گونه ای تدوین شده تا داوطلبان را آماده ورود به بازار کار نماید.
افراد در صورتی امکان انتخاب رشته ماشین ابزار هنرستان را داشته که از شرایط ورود به این رشته برخوردار باشند. شرایط انتخاب رشته ماشین ابزار شامل امتیاز هدایت تحصیلی، معدل، علاقه و ... می باشد. در ادامه برخی از شرایط ورود به رشته ماشین ابزار در هنرستان نظیر معدل لازم برای رشته ماشین ابزار در هنرستان ذکر شده است:
معدل دانش آموزان نباید کمتر از 12 شود.
مجموع 3 نمره پذیرفته شده خرداد یا شهریور هر یک از درس های ریاضی، علوم تجربی و حرفه و فن در سه سال هفتم، هشتم و نهم نباید کمتر از 30 باشد.
مجموع نمرات دروس مرتبط با رشته ماشین ابزار در دوره متوسطه اول باید بالای 120 باشد.
یکی از مهم ترین شرایط لازم برای ورود به رشته ماشین ابزار، اشتیاق و علاقه تحصیل این رشته می باشد. افراد برای انتخاب رشته ماشین بازار باید از شرایط جسمانی مناسبی برخوردار بوده تا امکان کار با ابزار های سنگین را پیدا کنند. لازم به ذکر است که برخی از هنرستان ها شرایط اختصاصی خود را برای ورود متقاضیان به این رشته تحصیلی در نظر می گیرند.
افرادی که به مهارت های عملی علاقه خاصی داشته باشند، می بایست با رشته های مختلف هنرستان آشنا شوند. یکی از بهترین رشته های شاخه صنعت فنی حرفه ای و کاردانش، رشته ماشین ابزار می باشد. افراد امکان انتخاب رشته ماشین ابزار را در یکی از شاخه های تحصیلی کاردانش و فنی حرفه ای داشته و می توانند در یکی از هنرستان های کشور ادامه تحصیل دهند.
افراد از پایه دهم قادر به انتخاب رشته ماشین ابزار هنرستان می باشند. آشنایی با لیست دروس رشته ماشین ابزار در هنرستان فنی حرفه ای و کاردانش به اشخاص امکان شناخت دروس تئوری و عملی این رشته هدایت تحصیلی را می دهد. بنابراین در ادامه لیست دروس رشته ماشین ابزار در هنرستان در جدول زیر ارایه شده است.
لیست دروس رشته ماشین ابزار در هنرستان | |
دروس رشته سینما در پایه دهم | تعلیمات دینی ( دینی، قرآن ، اخلاق)1، عربی ، زبان قرآن1، فارسی 1، زبان خارجی 1، جغرافیای عمومی و استان شناسی 1، تربیت بدنی 1، الزامات محیط کار، ریاضی 1، فیزیک، تولید به روش تغییر فرم دستی و ماشینی، تولید به روش مونتاژ کاری، دانش فنی پایه، نقشه کشی فنی رایانه ای |
دروس رشته سینما در پایه یازدهم | تعلیمات دینی ( دینی، قرآن ، اخلاق)2، عربی ، زبان قرآن2، فارسی2، زبان خارجی2، علوم اجتماعی، تربیت بدنی2، انسان و محیط زیست، انتخابی(هنر/ تفکر و سواد رسانه ای )، کارگاه نوآوری و کار آفرینی، انتخابی( مدیریت تولید/کاربرد فناوری های نوین)، ریاضی2، شیمی، تولید به روش تراشکاری، تولید قطعات به روش برش کاری و سنگ زنی، |
دروس رشته سینما در پایه دوازدهم | تعلیمات دینی ( دینی، قرآن ، اخلاق)3، عربی ، زبان قرآن3، فارسی3، تاریخ معاصر، تربیت بدنی3، سلامت و بهداشت، آمادگی دفاعی، مدیریت خانواده و سبک زندگی، اخلاق حرفه ای، ریاضی3، تولید قطعات به روش تراشکاری و CNC، پروژه ساخت، دانش فنی تخصصی، کارآموزی |
لیست دروس رشته ماشین ابزار هنرستان به گونه ای تدوین شده تا فارغ التحصیلان را برای ورود به بازار کار آماده نمایند. معمولا دروس رشته ماشین ابزار شاخه های تحصیلی کاردانش و فنی حرفه ای با یکدیگر شباهت دارد. با این حال رشته ماشین ابزار کاردانش از دروس کارگاهی و عملی بیشتری برخوردار می باشد. افراد بعد از کسب مدرک دیپلم رشته ماشین بازار امکان ادامه تحصیل در یکی از مقاطع کاردانی و کارشناسی را خواهند داشت.
رشته ماشین ابزار یکی از رشته های شاخه صنعت هنرستان محسوب می شود. افراد با انتخاب رشته ماشین ابزار از طریق یکی از شاخه های تحصیلی کاردانش و فنی حرفه ای امکان ادامه تحصیل در هنرستان را خواهند داشت. لیست دروس رشته ماشین ابزار در هنرستان فنی حرفه ای و کاردانش طوری تدوین شده تا فارغ التحصیلان این رشته تحصیلی آماده ورود به بازار کار شوند. با این حال یکی از مواردی که برای متقاضیان اهمیت بالایی داشته، اطلاع از مشاغل و درامد رشته ماشین ابزار می باشد. بنابراین در ادامه درآمد و شغل های رشته ماشین ابزار توضیح داده شده است.
رشته ماشین ابزار بازار کار بسیار گسترده ای دارد و متقاضیان بعد از کسب مدرک دیپلم ماشین ابزار می توانند به عنوان تکنسین در یکی از صنایع و کارخانجات تولیدی و صنعتی مشغول به کار شوند. موقعیت های شغلی زیادی برای این رشته وجود دارد و فارغ التحصیلان می توانند در یکی از صنایع خودروسازی، ابزار سازی، لوازم خانگی، نظامی و ... نیز مشغول به کار شوند. همچنین افرادی که به کارآفرینی علاقه داشته باشند، امکان ایجاد کارگاه تراشکاری و قطعه سازی را خواهند داشت. افرادی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه را داشته باشند، پس از کسب مدرک دانشگاهی رشته ماشین ابزار می توانند به عنوان تکنسین و سرپرست کارگاه های تولیدی مشغول به کار شوند.
معمولا رشته های صنعتی جزو رشته های پولساز محسوب شده و فارغ التحصیلان رشته های صنعتی نظیر ماشین ابزار امکان کسب حقوق بالایی را پیدا می کنند. فاکتور های تظیر علاقه، خلاقیت و تلاش و پشتکار، بر درآمد فارغ التحصیلان رشته ماشین ابزار تاثیر گذار می باشد. عوامل مختلفی نظیر محل سکونت، نوع شغل، میزان تخصص و ... نیز برای تعیین درآمد رشته ماشین ابزار تاثیر دارد. با این حال اشخاص امکان کسب درآمد از مشاغل ماشین ابزار را بین ۱۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان خواهند داشت. افراد همچنین امکان کسب مشاغل مرتبط با ماشین ابزار را در کشور های خارجی خواهند داشت.
پیش از این افراد با لیست دروس رشته ماشین ابزار در هنرستان فنی حرفه ای و کاردانش آشنا شده و اطلاعات لازم را در مورد مشاغل و بازار کار این رشته صنعتی دریافت نمودند. با این حال یکی از مواردی که برای متقاضیان اهمیت بالایی داشته، دریافت اطلاعاتی در مورد روش های دریافت کتاب های درسی رشته ماشین ابزار در هنرستان می باشد. چرا که اشخاص با بررسی دروس این رشته صنعتی می توانند با آگاهی کامل نسبت به انتخاب رشته ماشین ابزار هنرستان اقدام نمایند.
یکی از روش های دریافت کتاب های درسی رشته ماشین ابزار در هنرستان از طریق نام نویسی در سامانه کتاب های درسی هنرستان فراهم شده است. کلیه اشخاصی که رشته ماشین ابزار را انتخاب نموده باشند، امکان دریافت کتاب های درسی این رشته صنعتی را از طریق سامانه مذکور خواهند داشت. متقاضیان همچنین می توانند از وبسایت های ارایه دهنده کتاب های درسی مقاطع مختلف برای دریافت کتاب های درسی رشته ماشین ابزار در هنرستان استفاده کنند. هرچند که معمولا دریافت کتاب های درسی از وبسایت های مختلف شامل پرداخت هزینه تعیین شده می باشد.
رشته ماشین ابزار یکی از رشته های شاخه صنعت هنرستان محسوب می شود. علاقه مندان به تحصیل در رشته ماشین ابزار می توانند این رشته صنعتی را از طریق یکی از شاخه های تحصیلی کاردانش و فنی حرفه ای انتخاب نمایند. افراد پس از کسب مدرک دیپلم ماشین ابزار می توانند وارد بازار کار شوند. چرا که لیست دروس رشته ماشین ابزار در هنرستان فنی حرفه ای و کاردانش به گونه ای تدوین شده تا افراد را برای حضور در بازار کار آماده نمایند.
فارغ التحصیلان رشته ماشین ابزار در هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش، امکان حضور در کنکور کاردانی فنی حرفه ای را خواهند داشت. داوطلبان برای شرکت در کنکور فنی حرفه ای می بایست مدرک دیپلم خود را تا پایان شهریورماه اخذ نموده باشند. متقاضیان در صورت قبولی می توانند در یکی از دانشگاه های فنی حرفه ای معتبر کشور ادامه تحصیل داده و اطلاعات خود را افزایش دهند. همچنین امکان حضور با مدرک رشته ماشین ابزار از طریق راه های بدون کنکور دانشگاه نیز فراهم شده و متقاضیان می توانند بدون کنکور وارد دانشگاه شوند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص رشته ماشین ابزار در هنرستان را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ شرایط ورود به رشته ماشین ابزار در هنرستان شامل امتیاز هدایت تحصیلی، معدل مناسب، علاقه، نیروی جسمانی و ... می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه شود.
✔️ رشته ماشین ابزار بازار کار بسیار گسترده ای داشته و متقاضیان بعد از فارغ التحصیلی می توانند در یکی از صنایع و کارخانجات تولیدی مشغول به کار شوند. اطلاعات بیشتر در متن مقاله ارایه شده است.
✔️ بله، فارغ التحصیلان رشته ماشین ابزار در هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش، امکان حضور در کنکور کاردانی فنی حرفه ای را خواهند داشت. اطلاعات بیشتر در متن مقاله آورده شده است.
برای مشاوره رشته ماشین ابزار در هنرستان
برای مشاوره رشته ماشین ابزار در هنرستان
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©